Cross-hold

I CrossNord træner vi funktionelle bevægelser

Cross-hold

Der er både sjovt, udfordrende og udviklende at træne i CrossNord!

Vores holdtræning er meget varieret og indeholder både cardio, teknik og styrke.

Du kan frit træne med på alle vores timer samt benytte boxen til selvtræning uden for holdene.

 

Vores træninger, eller workouts som vi kalder dem, har fokus på funktionelle bevægelser, kondition og styrke. At træne i CrossNord gør dig stærkere i hverdagen - uanset hvad dagligdagen bringer!  

 

Vi gennemfører i løbet af en træningstime opvarmning, teknik, styrke og ikke mindst relativt korte workouts ca. 10–30 min varighed. Vores træning er præget af høj intensitet og varierede øvelser. Det sikrer, at du gradvist bliver mere udholdende, stærkere samt øger din fedtforbrænding markant. Og resultaterne kommer hurtigt!

 

I CrossNord kan du træne på hold sammen med andre, men du kan samtidigt også træne alene når det passer dig.

På holdene arbejder vi med kropsvægtøvelser, olympiske vægtløftningstænger, kettlebells, dumbbells, pull up stativer, romaskiner og assaultbikes. En gang imellem kommer der - foruden faste hold - nogle pop-up hold. Dette kan være TRX, vægtløftningsteknik, gymnastics mm. Disse hold vil fremgå af holdplanen. 

 

Alle kan være med i vores workouts, idet øvelserne skaleres så de passer til den enkeltes niveau og ambitioner. Vores dygtige trænere guider og vejleder under hele workouten, både for at udvikle dig, men i lige så høj grad for at undgå skader.